V sušené podobě tak ovoci zůstává nejen autentická chuť čerstvého plodu a jeho původní barva, ale především maximální obsah vitamínů a minerálů, které se při běžném sušení teplem snižují.
Pudr z lyofilizovaného ovoce má velmi pestré využití v kuchyni, kde ho můžeme přidat do smoothie, snídaňové kaše, jogurtu, nebo ho použít při pečení na ochucení, zdobení či barvení dezertů a náplní.
Lyofilizace je proces, při kterém je jablko prudce zmraženo a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé!
Použijte tento pudr jako přírodní barvivo a aroma do vašich receptů! 100% přírodní!
Náš tip: patří mezi vaše oblíbené snídaňové pokrmy lívance? Nechce se vám z postele do obchodu? Sáhněte po pudru z jabka a máte skvělé jableční lívance :)
Alergeny
Produkt neobsahuje žádné alergeny.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
Složení
Jablko 100 %
Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Diana Company, které jsou v kategoriích Sušené ovoce, Potraviny, nápoje a Jablka a hrušky. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Jablka a hrušky.
EAN | 8596443015708 |
Značka | Diana Company |
Vlastnosti | Pro vegetariány Bez přidaného cukru Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky Bez laktózy Bez palmového oleje Vegan |
Příchuť | Jablko |
Alergeny | Bez mléka Bez lepku |
Země původu | Čína |
Velikost balení | 200 g |
Forma potravin | Sušené ovoce |
Originální název | Pudr z lyofilizovaného jablka 200g |
Dodavatel na trh | Diana Company, spol. s r.o. |