Jeho pozitivní zdravotní účinky vyplývají z toho, že chemické složení březového cukru nezajišťuje vhodnou půdu pro kvasinky a bakterie.
Z toho důvodu: Nepřekyseluje, nepodporuje růst plísňových onemocnění a Candidy, nenarušuje střevní mikroflóru, snižuje riziko tvorby artritidy.
Chemické složení březového cukru nezajišťuje vhodnou půdu pro kvasinky, tím pádem ani pro droždí.
Země výroby: Finsko
- Udržuje a stabilizuje hladinu cukru v krvi (glykemický index: 7)
- Snižuje spotřebu inzulínu
- Snižuje tvorbu povlaku na zubech
- Zamezuje zubní kaz
- Zpomaluje proces tvorby zubního kamene
- Má o 40% méně kalorií, o 75% méně uhlohydrátů než v rafinovaném cukru
- Snižuje chuť k jídlu, snižuje pocit hladu
- Nenarušuje střevní mikroflóru
Složení
Xylitol, cejlonská skořice Březový cukr je sladidlo rostlinného původu.
Energetická hodnota: 240 kcal / 1004 kJ na 100 g.
Upozornění:
- Nadměrné používání může způsobit průjem
- Používá se jako klasický cukr, na vaření i pečení, není však vhodný do kynutého těsta - nezajišťuje správné prostředí pro droždí
- Neobsahuje lepek, pšenici, mléko, vejce, sóju
Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Najtelo, které jsou v kategoriích Potraviny, Potraviny, nápoje a Sypká sladidla. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sypká sladidla.
EAN | 8588007352541 |
Značka | Najtelo |
Velikost balení | 75 g |
Cesta podání | Perorálně - polyká se |
Forma | Prášek |
Pro | Pro dospělé |
Na co je | Na kosti a zuby |
Vlastnosti | Při cukrovce |
Země původu | Česká republika |
Originální název | Skořicový březový cukr s cejlonský skořicí 75g |
Dodavatel na trh | Erik Márton s.r.o. |