GreenFood Nutrition Vegan protein Choco-Hazelnut 750 g

GreenFood Nutrition Vegan Protein vám skvěle pomůže doplnit příjem bílkovin, …

Zobrazit více

GreenFood Nutrition Vegan Protein vám skvěle pomůže doplnit příjem bílkovin, zvláště pokud sportujete, nebo se snažíte zhubnout. V tomto proteinu jsme zkombinovali dva proteinové zdroje, hrachový a dýňový protein, které se dokonale doplňují.

569 Kč
Cena za 100 g: 75,87 Kč
Můžete mít zítra  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 11:00
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
GreenFood Nutrition Vegan protein Choco-Hazelnut 750 g
Hodnocení produktu 5
plusVegan Fitness Konopný protein 1 kg
Hodnocení produktu 5
GreenFood Nutrition Vegan protein Choco-Hazelnut 750 g
+ Vegan Fitness Konopný protein 1 kg
928 Kč
GreenFood Nutrition Vegan protein Choco-Hazelnut 750 g
Hodnocení produktu 5
plusReflex Nutrition Plant Based Protein  vanilla bean 600 g
GreenFood Nutrition Vegan protein Choco-Hazelnut 750 g
+ Reflex Nutrition Plant Based Protein vanilla bean 600 g
1 198 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Jemnou chuť proteinu dodává Nutriz (patentovaná stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky). Příchuť Cappuccino je ideální spojení ranních káv Robusta a Arabica a vegan proteinu.

GreenFood Nutrition Vegan Protein obsahuje vyvážený obsah plnohodnotných bílkovin, vlákniny a omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin, neobsahuje GMO suroviny, živočišné proteiny, sóju, lepek a laktózu. Rostlinné proteiny obecně obsahují méně nasycených tuků a více vlákniny než živočišné proteiny.

Steviol-glykosidy jsou získávány z listů rostliny Stévie sladké (Stevia rebaudiana), která je ceněna pro svoji vysokou sladivost. Steviol-glykosidy jako sladidlo jsou na rozdíl od cukru téměř bez kalorií, mají nízký glykemický index a nepřispívají k tvorbě zubního kazu. Potraviny s nižší hodnotou glykemického indexu zvyšují hladinu krevního cukru pozvolněji, což je výhodné především pro diabetiky, při nadváze a redukčních dietách, ale i pro normální kondici.

Dýňový protein, získávaný z dýňových semen, se stává stále oblíbenějším doplňkem ve stravě mnoha lidí, především těch, kteří hledají rostlinné alternativy k živočišným proteinům. Tento typ proteinu nabízí řadu vlastností, které mohou přispět k rozmanitosti a nutriční hodnotě stravy. Dýňové semínko je přirozeně bohaté na proteiny, což z něj činí vynikající zdroj tohoto makronutrientu, zejména pro vegetariány a vegany, kteří často hledají různé způsoby, jak získat dostatek proteinů ze své stravy. Dýňový protein je také dobrým zdrojem různých minerálů, včetně hořčíku, železa, zinku, fosforu a vitamíny skupiny B. Tyto minerály a vitamíny jsou důležité pro celou řadu tělesných funkcí. Na rozdíl od některých běžně používaných proteinů, jako je sójový nebo mléčný protein, dýňový protein obvykle není spojen s alergiemi, což jej činí vhodnou volbou pro osoby s alergiemi na tyto běžné alergeny. Je pro něj charakteristický vysoký obsah aminokyseliny arginin v naturální formě, který tvoří téměř 20 % celkového obsahu bílkoviny. Proto je vyhledáván i aktivními sportovci a lidmi, kteří se zajímají o aktivní životní styl.

Hrachový protein je rostlinný protein získávaný z hrachu, který se stává oblíbenou alternativou k tradičním živočišným proteinům jako je syrovátka nebo kasein. Díky svému rostlinnému původu a mnoha pozitivním vlastnostem se často používá ve výživových doplňcích, a nabízí řadu výhod pro široké spektrum lidí, včetně vegetariánů, veganů a těch, kteří mají potravinové alergie nebo intoleranci. Na rozdíl od běžných živočišných a některých rostlinných proteinů, jako je sója, hrachový protein obvykle neobsahuje alergeny, které mohou vyvolávat alergické reakce u citlivých jedinců. Tato vlastnost činí hrachový protein vhodným pro široké spektrum lidí, včetně těch s alergiemi na sóju, lepek nebo mléčné výrobky. Hrachový protein je známý svou dobrou stravitelností, což znamená, že tělo ho může snadno a efektivně využít. Tato vlastnost je důležitá pro optimální absorpci a využití proteinu.

Nutriz M IC je patentovaná, stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky. Nutriz má certifikaci HALAL, KOSHER. Je vhodný pro vegetariány, vegany, osoby trpící laktózovou intolerancí, celiakií, alergiky. Nutriz M IC představuje inovativní produkt na trhu s potravinami, který zdůrazňuje multifunkčnost a výživové benefity rýže. Tato rýžová směs zahrnuje pečlivě vybrané složky, aby poskytla konzumentům kvalitní, chutný a snadno připravitelný produkt. Nutriz M IC je navržen tak, aby jeho příprava byla co nejsnadnější. Po naředění směsi vodou vytvoříte nápoj, který je ihned připravený k pití. Tento postup činí Nutriz M IC ideálním řešením pro rychlé občerstvení, snídani na cestu, nebo jako alternativu k sladkým nápojům pro děti i dospělé.
Nápoj s obsahem Nutriz M IC má typickou sladkou chuť rýže, která je oblíbená ve mnoha kulturách po celém světě a lze ji kombinovat s různými příchutěmi, jako jsou ovoce, vanilka nebo čokoláda, pro různorodější gastronomický zážitek. Nutriz M IC nabízí řadu výživových beneficí díky svému složení. Rýže jako základní složka je dobrou zdrojem sacharidů, což poskytuje energii potřebnou pro denní činnost. Rovněž je rýže přirozeně bezlepková, což činí Nutriz M IC vhodným i pro jedince s celiakií nebo pro ty, kteří se vyhýbají lepku z jiných důvodů.

Nutriz M IC je unikátní kombinací několika rýžových derivátů:

  • Sušený rýžový sirup: Tato složka je přirozeně sladká a dodává Nutriz M IC jeho charakteristickou sladkost. Sušený rýžový sirup je vyráběn z fermentace rýže, která je poté zahuštěna do sirupové formy.
  • Rýžový škrob: Přispívá k textuře směsi a je získáván z rýžových zrn. Rýžový škrob je známý svými zahušťovacími vlastnostmi, které pomáhají produktu dosáhnout požadované konzistence.
  • Rýžová mouka: Tato jemně mletá forma rýže zvyšuje nutriční hodnotu směsi a dodává Nutriz M IC všestrannost, díky které je možné ji použít v různých kulinářských aplikacích.

Balení: 750 g
Počet porcí: 30
Návod na přípravu: 25 g (cca 2 lžíce) rozmíchejte v šejkru ve 300 ml vody a vypijte. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Příchuť Čokoláda Vanilka Pistácie
Výživové hodnoty v denní dávce 25 g RHP* 25 g RHP* 25 g RHP*
Energetická hodnota 410 kJ 4,9 % 415 kJ 5,0 % 406,9 kJ 4,8 %
Energetická hodnota 97 kcal 4,9 % 98 kcal 5,0 % 96,3 kcal 4,8 %
Tuky 2,1 g 2,1 % 1,9 g 2,7 % 1,8 g 2,6 %
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g 2,8 % 0,4 g 2,0 % 0,4 g 2,0 %
Sacharidy 3,1 g 1,2 % 3,7 g 1,4 % 4,0 g 1,5 %
z toho cukry 0,8 g 0,8 % 0,9 g 1,0 % 1,0 g 1,1 %
Vláknina 1,8 g - 1,0 g - 0,9 g -
Bílkoviny 15,5 g 31,0 % 16,2 g 32,4 % 15,5 g 31,0 %
Sůl 0,03 g 0,5 % 0,03 g 0,5 % 0,03 g 0,5 %

*RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal).
Obsah laktózy nižší než 10 mg / 100 g.

Příchuť Čokoláda-Lískový ořech Cappuccino
Výživové hodnoty v denní dávce 25 g RHP* 25 g RHP*
Energetická hodnota 406 kJ 4,8 % 385 kJ 4,6 %
Energetická hodnota 96 kcal 4,8 % 91 kcal 4,6 %
Tuky 2,1 g 3,0 % 1,9 g 2,6 %
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g 2,8 % 0,4 g 2,0 %
Sacharidy 3,1 g 1,2 % 1,9 g 0,7 %
z toho cukry 0,8 g 0,8 % 0,8 g 0,8 %
Vláknina 1,8 g - 1,6 g -
Bílkoviny 15,5 g 31,0 % 16,0 g 32,0 %
Sůl 0,03 g 0,5 % 0,03 g 0,5 %

*RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal).
Obsah laktózy nižší než 10 mg/100 g.

Upozornění na obale: Doplněk stravy - rostlinný nápoj se sladidly a zdrojem bílkovin. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti do 15 let. U dětí starších 15 let, kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Celý výrobní proces je certifikován podle IFS Food. Proč jsme nahradili certifikaci ISO 22000:2018 za IFS Food?
IFS Food je celosvětově uznávaná certifikace bezpečnosti a kvality potravinových produktů určená pro audity kvality výrobních procesů a produktů. Jednotný mezinárodně uznávaný potravinový standard umožňuje zajistit celosvětově uznávanou konzistentní bezpečnost a nejvyšší možnou kvalitu potravin. Na tvorbě standardů IFS se podílely německé (HDE), francouzské (FCD) a italské (ANCC, ANCD) maloobchodní svazy ve spolupráci s výrobci.

O čem vypovídá IFS certifikace?

  • o vysoké kvalitě použitých surovin
  • o vysokém standardu skladování surovin
  • o maximální kvalitě celého procesu výroby
  • celosvětově zvyšuje důvěryhodnost produktů a značek

Složení

příchuť Čokoláda-Lískový ořech: hrachový protein, kakaový prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), dýňový protein, aroma čoko lískový oříšek, emulgátor lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylceluloza, sladidlo sladidlo steviol-glykosidy.
 

Zkuste také další produkty značky GreenFood Nutrition, které uvidíte v kategoriích Sport, Proteiny a Vegan proteiny. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Hrachový protein.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8594193928552
ZnačkaGreenFood Nutrition
Příchuť  Lískový oříšek  Čokoláda
Velikost balení750 g
Forma  Prášek na výrobu nápoje
Pro  Pro dospělé
Proteiny - Zdroj  Rostlinné/veganské
Proteiny - Surovina  Hrachový protein
Země původu  Česká republika
Originální názevGreenFood Nutrition Vegan protein 750g Choco-Hazelnut
Dodavatel na trhGreenFood Nutrition s.r.o.