Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
Použití
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.
Výživové údaje (100 g)
Energetická hodnota | 2589 kJ/621 kcal |
Tuky | 55 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0,02 g |
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Španělsko
Upozornění: Skladujte v chladu a suchu.
Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Ecoato, které jsou v kategoriích Bezlepkové potraviny, Potraviny, nápoje a Bezlepkové mouky. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bezlepkové mouky.
EAN | 8594052880847 |
Značka | Ecoato |
Velikost balení | 200 g |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky EKO BIO |
Certifikáty | BIO Produkt ekologického zemědělství |
Alergeny | Bez lepku |
Originální název | Bio mandlová mouka COATO 200 g |
Dodavatel na trh | bio nebio s.r.o. |
Země původu | Španělsko |