Agávový cukr je vyroben z rostliny Agáve, která svůj název dostala ze starořeckého slova agauós (ušlechtilý, vznešený, hrdý). Asi nejdůležitější složkou cukru vyrobeného z agáve je polysacharid ze skupiny fruktanů inulin, který je v tlustém střevě štěpen bakteriálními enzymy, čímž dodává energii střevní mikroflóře. Konzumace agávového cukru tak může přispět ke zdraví vašeho zažívacího traktu.
Složení
- BIO agáve
- BIO kukuřičný maltodextrin (max. 5%)
Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, mléka, sóji a sezamu.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1603 kJ / 378 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 91 g |
- z toho cukry | 86 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,2 g |
Vyzkoušejte také další výrobky značky Allnature, které uvidíte v kategoriích Potraviny, Potraviny, nápoje a Sypká sladidla. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sypká sladidla.